Banden vanaf €10,-
Gratis montage
U bevindt zich hier:  Home > Reparatie

BANDEN REPARATIE

Heeft u een lekke band? Of loopt u band langzaam leeg? Meestal is de boosdoener een spijker of ander scherp voorwerp waardoor er lucht uit de band kan ontsnappen, maar het probleem kan ook aan uw velg of ventiel liggen. En daarbij balanceren wij hem ook meteen. Snel en vakkundig, zodat u weer zo op weg bent. Komt u langs met de defecte band en we zullen het probleem snel voor u oplossen.

Is een lekke band altijd te repareren?

Een lekke band is niet altijd te repareren. Om het probleem vast te kunnen stellen of uw band nog kan worden gerepareerd, inspecteren wij de binnenkant van de band uitvoerig.

Wanneer u te lang heeft doorgereden op een lekke band, dan is dat niet meer te repareren en moet hij worden vervangen. Wij kunnen aan de binnenkant van de band meestal zien aan de verkleuring of afwijkingen aan de band of er te lang mee doorgereden is. Wanneer er bijvoorbeeld een spijker of een ander scherp voorwerp in uw band zit, betekent dit ook vaak dat uw band vervangen moet worden.

Doorrijden op Run-Flat banden?

U kunt met Run-Flat banden met een lekke band nog 80 kilometer doorrijden, met een maximale snelheid van 80 km per uur.

Met banden zonder Run-Flat technologie adviseren wij u direct te stoppen. Hiermee voorkomt u onnodige structurele materiele schade aan uw band, velg en wiel. Natuurlijk doet u dit ook voor uw eigen veiligheid.

Bij Banden Centrum Utrecht kunt u terecht om uw autobanden te laten repararen met of zonder afspraak. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

BANDEN REPARATIE

  • Snel en vakkundig gerepareerd
  • Wij voeren uitvoerige inspectie uit aan de binnenkant van uw band
  • Uw band wordt gelijk gebalanceerd
  • Reparatie wordt van binnenuit uitgevoerd
  • Veilig de weg op
  • Banden Centrum Utrecht is gespecialiseerd in repareren van banden
  • Wij repareren alle soorten banden van alle (auto)merken
  • Wij repareren uw band met de nieuwste apparatuur
  • U heeft geen verassingen achteraf
  • Met of zonder afspraak kunt u bij ons terecht voor het repareren van uw autobanden

 

 

Voor prijzen van artikelen bel, mail of kom gewoon gezellig langs.

U bent van harte welkom voor persoonlijk advies op maat, een afspraak maken is uiteraard niet nodig hiervoor. En onder het genot van een kopje koffie of thee, met uitzicht op uw auto in de werkplaats, kunt u zelfs wachten op de vervanging van uw banden, uitlijnen of andere werkzaamheden.

Vestiging Jutfaseweg is permanent gesloten

Wij verwelkomen u graag op onze vestiging van Egmondkade

Egmondkade

  WhatsApp!      E-Mail